vidcsom

Más Kép - Karafiáth Orsolya

Meghitt hangulatú, különleges beszélgetéseknek lehetnek részesei, akik a Más Kép író - olvasó találkozókon részt vesznek.

A kortárs irodalom jeles képviselőit vendégül látó klub háziasszonya Huszárik Kata színművésznő, aki kivételes érzékenységgel beszélget vendégeivel.

Kuckolós őszi–téli napok jönnek. Ha az időjárás kegyes, semmi nem tántoríthat vissza egy kiadós sétától, túrától, de a járványügyi helyzet miatt ismét kénytelenek vagyunk egy kicsit bezárkózni.

Illatos, gőzölgő tea mellett egy jó könyv csodákat tesz a lélekkel, egy-egy jó beszélgetés – jelen esetben hallgatása – szintén segít abban, hogy egy kicsit eltereljük figyelmünket az aggódásról, a hírek és napi statisztikai adatok figyeléséről.

A Más Kép író és olvasó találkozókon Huszárik Kata beszélget kortárs írókkal.

Legutóbbi vendége a kissé különc, a külsejét előszeretettel váltogató Karafiáth Orsolya költő, fordító, publicista, énekesnő, vagy ahogy önmagát definiálja, kultúrdémon volt.

Vajon a külső, a kaméleoni átváltozás megfelelés, önazonosság, avagy belőle fakadó válasz a világra?
Vajon, akit Karafiáth Orsolyaként látunk egy borítón, a valós énje, vagy mozaikdarabokként megbúvó apró szelet belőle?

Ezen kívül szó volt még színészetről, öregedésről, függőségről, a bennünk élő sokféleségről, elvágyódásról, és a döntések, választások súlyáról.

A beszélgetéseket a Csömör TV rögzítette.